kwartetschaatsen in Thialf

Uitnodiging voor alle jongens en meisjes van 6 tot 10 jaar om mee te doen aan twee GRATIS trainingen in het IJsstadion Thialf onder leiding van een ervaren trainer van één van onze schaatstrainingsclubs. Ben je na afloop van deze twee trainingen zo enthousiast geworden, dan is er op18 januarieen GRATIS vervolg training. Om het kwartet vol te maken mag je nog één keer GRATIS mee doen met het jeugdschaatsen. Deze trainingen worden gehouden op Maandag, Woensdag, Vrijdag of Zaterdag.
Je kunt zelf met het het Jeugdschaatsen afspreken/overleggen op welke dag in wk 4 of 5 je dit wilt doen. Ben je nog steeds enthousiast? Dan kun je je voor de rest van het seizoen aanmelden bij één van de schaatstrainingsclubs of doorgaan bij het jeugdschaatsen.

Datums:
zaterdag 07 dec. van 11.00 uur tot 11.45 uur en 11.45 tot 12.30 uur
zaterdag 14 dec. van 11.00 uur tot 11.45 uur en 11.45 tot 12.30 uur
instroom trainingen:
zaterdag 18 jan. van 12.15 uur tot 13.45 uur
dag in week 4 Datum/tijdstip nader te bepalen in overleg met het
jeugdschaatsen.

Aanmelden kan bij Bob Hille. Zie onderstaande flyer voor info en contactgegevens

Flyer Kwartet Schaatsen