Uitnodiging clubuitje: Jan Janssen classic zaterdag 30 juni

Voor leden vanaf 16 jaar organiseert de activiteitencommissie van de Preamkeskouwers op zaterdag 30 juni een racefiets-uitje naar Wageningen. Wij gaan daar de Jan Jansen Classic fietsen. De route heeft een lengte van 110 km. Iedere deelnemer zorgt voor z’n eigen racefiets en helm. Vermeld bij opgave of je in bezit bent van een kar/ fietsendrager waar een aantal fietsen in/op kunnen. Neem gerust een buurvrouw/man, fietsmaat mee.

Het programma ziet er als volgt uit:

6.30 uur vertrek vanaf het parkeerterrein bij de Mc Donalds te Lemmer
8.30 uur start tourtocht 110 km Universitair Sportcentrum “De Bongerd”, Droevendaalsesteeg, 6708 PB Wageningen

We verwachten niet dat de hele groep bij elkaar zal blijven, tijdens de tocht neemt een ieder op zijn eigen tijd een pauze. We willen wel de dag met elkaar af sluiten met een hapje en een drankje op het Sportcentrum. Preamkeskouwers jasjes zoveel mogelijk aan, waar we elkaar aan kunnen herkennen en vinden.

De hapjes en drankjes na afloop wordt mede aangeboden door: Aannemersbedrijf Meerbouw te Oudega.

U start met de Groene Lus en gaat vanuit Wageningen in westelijke richting. Na het beklimmen van de Grebbeberg gaat u de Utrechtse Heuvelrug op richting Elst. De route voert u terug naar Wageningen en gaat dan richting Arnhem (de Blauwe Lus).

We raden je aan om voor in te schrijven. Deze sluit op donderdag 28 juni om 24.00 uur. Er kunnen maximaal 5000 tourfietser aan mee doen. Voor informatie ziewww.janjanssenclassic.nl

Sportieve groet van de activiteitencommissie,
Rint,Agatha, Agnes, Geertje

Klik hier voor aanmelden clubuitje