Trainingsabonnement Thialf half geld

M.i.v. 1 januari 2018 is het mogelijk om een trainingsabonnement aan te schaffen voor half geld. Voor aanvraag en inlichtingen kunt u contact opnemen met Bennie Leenstra via de button:  Contactformulier

 

JEUGD SCHAATSEN – Instromen half seizoen – 70 euro per lid

Instromen voor een half seizoen Jeugdschaatsen Heerenveen is mogelijk vanaf maandag 8 januari 2018 voor 70 euro per lid.

Aanmelden kan via: https://goo.gl/forms/uZ5spy9eMaThBzz03

Jeugdschaatsen Heerenveen is voor kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot en met 12 jaar die het schaatsen aangeleerd willen krijgen.

Ook voor kleuters en ouders

Ook voor de allerkleinsten, vanaf 4 jaar, en voor de ouders van Jeugdschaatsleden is er de mogelijkheid om het plezier van het schaatsen te leren en/of te verbeteren. Zowel de kleuters als de ouders zullen onder begeleiding van een ervaren schaatstrainer een uur schaatsen. Deze lessen vinden gelijktijdig met het Jeugdschaatsen plaatst. Ouders krijgen toegang tot deze les mits er een kind lid is van het Jeugdschaatsen.

Jeugdschaatsen Heerenveen is een vereniging waar kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar de basis beginselen van het schaatsen leren, spelenderwijs.
Dit is de ijstempel van Nederland; Thialf.