KNSB Vaardigheidspaspoort uitnodiging informatieavonden

NIEUW! KNSB Vaardigheidspaspoort (Jeugd) voor verenigingen gratis beschikbaar.
Vanaf 1 oktober is het voor ieder KNSB jeugdlid en trainer mogelijk om kosteloos gebruik te maken van het KNSB vaardigheidsconcept. Het KNSB vaardigheidsconcept is opgenomen in het lidmaatschap voor de actieve sporter. Voor meer informatie over het concept en de voorwaarden, nodigt de KNSB je uit om eind september aanwezig te zijn bij één van de informatie bijeenkomsten

Wat houdt het KNSB vaardigheidsconcept in?

Het KNSB vaardigheidsconcept is een methodiek waarmee kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar de basis schaatstechniek aangeleerd kunnen krijgen. De methode bestaat uit 32 vaardigheidstesten die zijn onderverdeeld in 6 niveaus. In de testen zit een methodische opbouw van eenvoudig naar complex, van deelbeweging naar totaalbeweging en van langzaam naar steeds sneller. Met het vaardigheidsconcept kan elk KNSB jeugdlid goed leren schaatsen op zijn/haar niveau. De behaalde resultaten kunnen worden afgevinkt in het paspoort of geregistreerd worden in de nieuwe online tool.

Meer informatie?

De KNSB organiseert op verschillende plaatsen (kosteloos) informatiebijeenkomsten om jou als bestuurder, technisch commissielid, trainer of ander geïnteresseerde te voorzien van meer informatie over het vaardigheidsconcept, de voorwaarden en het gebruik van de nieuwe online tool:

Datum  Locatie Adres Tijdstip
Dinsdag 26 sept. Utrecht KNSB,
Mississippidreef 153 | 3565 CE Utrecht
19.30uur
Donderdag 28 sept. Heerenveen Thialf,
Pim Mulierlaan 1 | 8443 DA Heerenveen
19.30uur
Dinsdag 3 okt. Den Haag De Uithof,
Jaap Edenweg 10 | 2544 NLDen Haag
19.30uur
Donderdag 5 okt. Eindhoven IJssportcentrumEindhovenAntoon
Coolenlaan 3 | 5644 RX Eindhoven
19.30uur

Wil je je opgeven voor deze informatiebijeenkomst stuur dan een e-mail naar opleidingen@knsb.nl met daarin de gegevens: Verenigingsnaam, naam, e-mailadres, telefoonnummer, functie binnen de vereniging en aan welke informatiebijeenkomst je wenst deel te nemen.

Heb je vooraf vragen over het vaardigheidsconcept, neem dan contact op via opleidingen@knsb.nl

——

 

Met sportieve groet,

 

Martijn Hagens

Medewerker Sportparticipatie

KNSB

Postbus 11084

3505 BB Utrecht

E: m.hagens@knsb.nl

T: +31 (0)88 48 92 000

W: KNSB.nl

 

Werkdagen: ma-di-do-vr